|
|
sukurta: 2009 11 11, 15:19
Cituoti
Turite klausimų? Klauskite šiame skyriuje.
|
| |
raskila
svečias
|
sukurta: 2010 05 18, 00:12
Cituoti
Sveiki, noriu paklausti, keli dabar iš viso yra išėję Palmiros žurnalai? Turiu keturis, bet tik nuo vasario, ar buvo pirmasis žurnalas sausio mėn.? Nes mano ketvirtas pažymėtas Nr. 5, todėl ir susipainiojau.
Ir kur būtų galima įsigyti senesnių "Palmiros žvaigždės" žurnalų?
Būčiau labai dėkinga už atsakymą 
|
| |
|
|
sukurta: 2010 05 20, 12:25
Cituoti
Palmiros žvaogždės žurnalas eina nuo 2010 m. sausio mėnesio, tačiau pirmųjų dviejų numerių redakcijoje jau nebeturime - kažkaip nepaskaičiavome, kad taip viską išpirks
|
| |
raskila
svečias
|
sukurta: 2010 06 08, 22:34
Cituoti
Ačiū už atsakymą.
Labai labai gaila, kad neliko, o taip norėjau nusipirkti sausio ir kovo mėn. žurnalėlius.
|
| |
|
|
sukurta: 2010 06 11, 09:08
Cituoti
Kovo mėnesio žurnalą turime redakcijoje. Susisiekite su mumis info@horo.lt
|
| |
|
|
sukurta: 2010 11 02, 20:46
Cituoti
Sveiki.
Norėjau paklausti koks Soliaras rugsėjo 21dieną gimusiam vyrui ir liepos 14 dieną gimusios moters buvo rugsėjo ir liepos mėnesiais, nes niekur nepavyko tų mėnesių gauti Palmyros žurnalų.
Ačiū.
|
| |
Daiva
svečias
|
sukurta: 2010 11 03, 11:48
Cituoti
Sveiki,
nepavyksta gauti informacijos "Asmenybe pagal gimino data". Suvedus ir dukros, ir vyro gimimo datas - tuscia
|
| |
|
|
sukurta: 2010 11 05, 16:30
Cituoti
hm.. keista - kiek bandėm viską vesti, testuoti - viską išmeta. Ar galite info@horo.lt atsiųsti vedamas datas? Pabandysime jas.
|
| |
Neziniuke
svečias
|
sukurta: 2010 12 22, 11:49
Cituoti
Kam teikti pirmenybe kai menulio paros, zodiako ir menulio fazes rekomendacijos skiriasi?
Pvz.: Menulis vezio zenkle leidzia linksmintis, svesti. 17 menulio para taip pat yra linksmybiu, sventimo, atsipalaidavimo diena. Taciau, jei ta diena pilnatis, kuri sako jog dabar ne svenciu metas..... Ka daryti, kuo vadovautis? Gal yra kokia nors hierarchija?
|
| |
Dainora
svečias
|
sukurta: 2010 12 28, 10:33
Cituoti
As nesuprantu, kodel dienos Palmyro horoskopai ,,Lietuvos ryte" ir sioje svetaineje yra visiskai skirtingi? Kurie teisingi? pv., siandienos: http://www.lrytas.lt/-12934835451293360511-palmiros-horoskopas-antradieniui-gruod%C5%BEio-28-d.htm
|
| |
prionas
svečias
|
sukurta: 2010 12 28, 15:13
Cituoti
AbraKadabra parašė: Turite klausimų? Klauskite šiame skyriuje. esu išsiskyrusi 2000m. , išsiunčiau užklausą apie santuoką ir gavau, kad mano santuoka egzistuoja, tai teismo sprendimas negalioja?
|
| |
Klausimas
svečias
|
sukurta: 2011 01 21, 11:18
Cituoti
Laba diena,
Norėčiau sužinoti, pagal ką parenkamos tinkamos vestuvių datos? Ar būtinai žiūrima, kad būtų šeštadienis?
Siunčiau SMS su užklausa, man rekomendavo vestuvių datą rugsėjo 10 dieną (kai siunčiau užklausą dėl rudens ir dėl vasaros laiko, abiem atvejais rekomendavo šią datą). Tai man įdomu ar rugsėjo 9 taip pat gera diena (penktadienis) ar labiau tinkama ta, kurią rekomendavo?
|
| |
|
|
sukurta: 2011 01 31, 11:26
Cituoti
Kalbant apie vestuves šiais metais - vasara nelabai tinkamas metas tuoktis apskritai, nes šią vasarą bus itin daug užtemimų. Tarkim Avino ženklo žmonėms iš viso šiais metais nerekomenduojama tuoktis, nes Juodasis Mėnulis praktiškai "gyvens" jų ženkle.
Rinkdama datas Palmira atsižvelgia ne tik į savaitės dienas, bet ir į katalikišką laiką, kai tuoktis bažnyčioje negalima.
Parinktos datos yra rekomendacija, kai žvaigždynai yra išsidėstę palankiausiai abiems asmenims.
|
| |
|
|
sukurta: 2011 02 18, 18:29
Cituoti
Laba diena ,
Gal kas gali suteikti informacija apie ,, Lietuvos Astrologu Federacija ,,
Ar tokia is tikruju egzistuoja ir kur galima rasti kontaktus , jeigu ji yra ?
Kur galima kreiptis del Astrologo etikos ?
|
| |
|
|
sukurta: 2011 03 03, 11:03
Cituoti
Teoriškai egzistuoja. Praktiškai - vieni su kitais bendrauja asmeniškai, tačiau susirinkimai nevyksta.
|
| |
|
|
sukurta: 2011 03 03, 19:40
Cituoti
Laba diena ,
Jeigu teoriskai egzistuoja , tai kur galima kontaktinius duomenis rasti ?
Labai prasau , padekite . . .galite man atsiusti i ena@super.lt ?
|
| |
|
|
sukurta: 2011 03 21, 10:10
Cituoti
Noreciau paklausti ar kainuoja uzsisakyti savo asmenini horoskopa hero portale?ar nemokamai atsiuncia?
|
| |
|
|
sukurta: 2011 03 28, 12:45
Cituoti
Visą informaciją rasite čia. (spauskite ant nuorodos)
|
| |