Forumas >> Astrologija ir horoskopai >> kuo tiketi Sukurti naują temą Atsakyti
kuo tiketi
1 žinutė

sukurta: 2010 07 01, 08:25

Cituoti

skaitai viena zurnala raso vienoki horoskopa,skaitai kita kitoki,kaip elgtis nezinai,tad elgiesi visdelto taip kaip iseina

Hel
svečias

sukurta: 2010 11 25, 23:44

Cituoti

Nesuprantu žmonių, kurie apskritai tiki horoskopais. Juk tai tik pasakos, pateikiamos pasitelkus psichologines gudrybes.....Joks žvaigždžių, planetų ar dar kokių nors dangaus kūnų išsidėstymas neturi absoliučiai jokios įtakos žmonių gyvenimams. Geriau skaitykit Bibliją, tai tūkstančių metų patikrinta knyga ir geriausias horoskopas :)

27 žinutės

sukurta: 2010 11 29, 10:48

Cituoti

Tikėti - netikėti...

Na tarkim - tu tiki Biblija. Beje, ten irgi pilna sapnų aiškinimo ir dangaus kūnų išsidėstymų aprašymo.

Žmogus turi visų pirma pasitikėti savimi. Jis yra visatos dalis. Jei jis suvoks aplinką (plačiąja prasme), jam įsilieti ir gyventi bus žymiai prasčiau. Čia nėra "tikėti-netikėti". Čia yra įsiklausymas į save, kaip visatos dalį. O kaip tu tą darysi - jau tavo pasirinkimas: vieni važiuoja į Indiją ir medituoja, kiti eina konsultuotis pas astrologus, kiti ieško būrėjų, dar kiti - skaito Bibliją.

Kiekvienam savo :)

Gabriele
svečias

sukurta: 2011 01 02, 20:25

Cituoti

Tiketi horoskopais, tas pats, kas tiketi, kad tokiu, kaip jus ar ta pati palmira yra daug...nes gimusiu viena data per visa pasaulyje juk nemazai surastumem..tai ka jie visi vienodi ir turi vienodus likimus...nesamone

Gabriele
svečias

sukurta: 2011 01 02, 20:25

Cituoti

Tiketi horoskopais, tas pats, kas tiketi, kad tokiu, kaip jus ar ta pati palmira yra daug...nes gimusiu viena data per visa pasaulyje juk nemazai surastumem..tai ka jie visi vienodi ir turi vienodus likimus...nesamone

Hel
svečias

sukurta: 2011 01 14, 23:21

Cituoti

Aš tik noriu pasakyti, kad horoskopai,  žvaigždės ar planetų išsidėstymai neturi nieko bendro su žmonių gyvenimu. http://www.egzorcistas.lt/home/astrologijos-psichologija-arba-kodel-pranasystes-issipildo įdedu vieną straipsnelį, ten aiškiau išdėstyta "kame šaknys" :)

dar vienas man nesuprantamas dalykas: žmonės eina pas burėjus, skaito horoskopus, nes nori sužinoti savo ateitį. tačiau paklausus, kiek iš jų norėtų sužinoti, kada mirs, beveik visi tos dienos žinoti nenorėjo. taip kaip čia išeina? aš einu pas būrėją, ir ji man pasako, mirties datą. įdomu tik tai, kad nei horoskopai, nei būrėjos to negali pasakyti, nes tai žmogaus galia. tai kokia prasmė tikėti, kad "jei esate vienišas, turėsite naują pažintį", žinant, kad tų pažinčių būna nuolat.

27 žinutės

sukurta: 2011 01 18, 12:19

Cituoti

Visų pirma nereikia plakti į vieną būrėjų ir astrologų, kaip ir tarologų, numerologų, chiromantų ir t.t.

Tie, kas nesidomi, jiems tai yra viena košė.

Palyginimui, labai geras paprastas pavyzdys. Daug kas neina į Operos ir baleto teatrą pasižiūrėti operos. Paklausus, kodėl? Atsako - neįdomu. Ar buvote? Ne.

Kaip žmogus gali kalbėti apie tai, ko nėra matęs, girdėjęs ir pats patyręs? Visa tai jau panašu į sapaliones :)

Rašyti naują pasisakymą:

Atsakyti

Viršun ^ | Forumas >> Astrologija ir horoskopai >> kuo tiketi